آماده باش کارشناسان جهاد کشاورزی داراب در صورت حمله آفت ملخ های صحرایی
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی داراب عبدالله سیدی از احتمال حمله دستجات ملخ های مهاجر به شهرستان داراب خبر داد و گفت: در حال حاضر بیشترین جایی که آلوده است بندر لنگه است که با شهرستان های جنوبی فارس هم مرز است؛ به همین دلیل بیشترین احتمال حمله ملخ های صحرایی به شهرستان داراب، زرین دشت، لار، لامرد، گراش و مهر است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب در ادامه افزود: جلسات مدیریت بحران برگزار شده و بین دستگاه ها هماهنگی انجام شده است. با توجه به آلودگی مناطقی در استان هرمزگان و فارس که در مجاورت داراب هستند خطر تهاجم ملخ به منطقه داراب جدی است و باید مردم و دستگاه های اجرایی کمک کنند تا در صورت نیاز مبارزه همه جانبه ای با این آفت صورت پذیرد و جلو استقرار و تخم ریزی آن گرفته شود. امیدواریم در مرحله اول به داراب سرازیر نشوند؛ در غیر این صورت امیدورایم با همکاری و هماهنگی که بین اعضای ستاد مدیریت بحران وجود دارد از این بحران عبور کنیم.
عبدالله سیدی با بیان اینکه پیش بینی حمله ملخ ها از کشور عربستان وجود داشت اذعان کرد: سازمان بین المللی خوارو بارجهانی یا همان سازمان فائو به کشورهای همسایه شبه جزیره عربستان هشدار داده بود و پیش بینی هم شده بود که به ایران هم وارد شوند و همانطور که پیش بینی می شد ملخ ها به مناطق جنوبی کشور وارد شدند. استان های خوزستان، هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب فارس در معرض این حمله هستند.
وی به حمله ملخ ها در لامرد و مهر اشاره کرد و افزود: در حال حاضر مناطق مرتعی لامرد و پالایشگاه مهر آلوده شده است؛ دستگاهها و امکانات مثل هواپیمای سم پاش در این دو شهرستان مستقر و قرار است در داراب نیز استقرار یابد.
وی با توصیه به کشاورزان در خصوص مشاهده دسته های ملخ گفت: درخواست ما از کشاورزان این است که به محض مشاهده دسته جات ملخ سریعا با شماره تماس رایگان ۱۳۱ به ما اطلاع دهند و محل دقیق مشاهده را اعلام نمایند.
مدیر جهاد کشاورزی بیشترین نیاز کارشناسان برای رصد گروه های مهاجر ملخ را خودرو عنوان کرد و افزود: از نظر فنی و تعداد نیروی کارشناس و مجرب برای شناسایی ملخ های صحرایی کمبود نداریم اما از دستگاهها اجرایی بیشتر خودرو طلب می کنیم تا بتوانیم کارشناسان را برای گشت زنی و پایش آفت به مناطق مختلف بفرستیم.
نظر خود را اضافه کنید.