سیدی بعنوان سخنران قبل از خطبه های نماز جمعه
تشریح فعالیتهای یکساله مدیریت جهاد کشاورزی داراب
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بعنوان سخنران قبل از خطبه ها ی نماز جمعه با اشاره به اینکه خدمات و ایثارگری های جهادگران دردوران دفاع مقدس و خدمت رسانی به محرومان بر کسی پوشیده نیست تبیین روحیه جهادی برای نسل جوان را ضروری دانسته و اظهار داشت کارکنان مجموعه مدیریت جهاد کشاورزی با حفظ همان روحیه درحال تلاش برای تامین امنیت غذایی جامعه هستند که درهمین راستا در سال گذشته 55 هزار تن گندم ، 48 هزار تن ذرت ، 11 هزار تن پنبه ،280 هزار تن مرکبات و 1100تن کلزا درحوزه زراعی تولید شده است .
سیدی با ارائه گزارشی از فعالیت های یک سال گذشته مدیریت جهاد کشاورزی اهم اقدامات را شامل تامین به موقع نهاده های کشاورزی (کود وسم وبذور) ، برگزاری کارگاههای آموزشی با همکاری ادارات دامپزشکی و منابع طبیعی در مراکز جهاد کشاورزی ، پیگیری آبیاری تحت فشار با پرداخت تسهیلات بلاعوض 85 درصدی بیان کرد . وی با ابراز رضایت از بارندگی های صورت گرفته خواستارمراجعه بهره برداران جهت استفاده از تسهیلات آبیاری تحت فشار شد . این مقام مسئول اهم برنامه های دردست پیگیری را شامل تغییر الگوی کشت با راه اندازی گلخانه ها ، کشت محصولات وگیاهان دارویی ، کشت چغندر قند پاییزه ، طرح توسعه کشت دیم در اراضی شیب دارو واگذاری این اراضی به جوانان جویای کاردرراستای ایجاد کار و اشتغال زایی ، همکاری با کمیته امداد امام ( ره ) درجهت پرداخت زکات وحفظ روحیه جهادی با برگزاری مراسم مذهبی در مدیریت با دعوت از علما عنوان نمود . وی بخش دیگری از سخنان خود را به تشریح بیماری تب کریمه کنگو اختصاص داد و اظهار داشت این بیماری از جمله بیماری های مشترک بین انسان و دام بوده و افراد در معرض خطر شامل دامداران ،چوبداران ،سلاخان ، قصابان ،کارکنان کشتارگاهها ، دامپزشکان ،پرستاران و کارکنان بیمارستانها می باشد . سیدی با اشاره به اینکه ابتلا افرادی که با دام سرو کاردارند از طریق گزش کنه آلوده و یا له کردن کنه آلوده روی بدن و دست و پا انجام می گیرد ، توصیه هایی جهت پیشگیری از این بیماری داشتند از جمله جدا سازی محل نگهداری دام از محل زندگی ، بهسازی جایگاه دام ، سمپاشی مرتب جایگاه و بدن دامها در فصول بهار و تابستان ، عدم خرید دام از محل هایی که موازین بهداشتی را رعایت نمی کنند ، خود داری از له کردن کنه روی پوست بدن و خود داری از تماس بدن با ترشحات و خون دام . وی عامل انتقال این بیماری ویروسی را کنه از خانواده هیالوما دانسته و راه انتقال این بیماری از طریق گزش کنه ،لاشه حیوان ، خون و ترشحات حیوان آلوده ، تماس با خون و بافت های بیمار مبتلا می باشد . وی توصیه نمود از مصرف گوشت گرم خود داری شود و گوشت قبل از مصرف حداقل به مدت 24 ساعت و جگر به مدت 48 ساعت دردمای 4-1 درجه داخل یخچال نگهداری شود . ایشان با توجه به پایان برداشت گندم و جو در شهرستان بهره برداران زراعی را به عدم آتش زدن کاه و کلش مزارع خود فرا خواند و در این خصوص خواستار همکاری ادارات مرتبط شد . وی از جمله معایب آتش زدن بقایای گیاهی در مزارع را علاوه بر آلودگی محیط زیست ، نابودی میکرو ارگانیزمهای خاک و کاهش حاصلخیزی خاک دانست .
نظر خود را اضافه کنید.