انجیر

شروع برداشت انجیر در داراب

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب؛ از شروع برداشت انجیر در این شهرستان خبرداد و گفت: در  شهرستان داراب ۵ هزار و ۵۰۰ هکتار انجیرستان دیم با تولید بیش از ۵ هزار تن محصول وجود دارد.

به گزارش روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان داراب، احمدرضا صالحی با بیان اینکه برداشت این محصول در شهرستان از اواخر مرداد ماه شروع شده و تا مهر ماه ادامه دارد افزود: شرایط اقلیمی خاص از جمله آب و هوا، ارتفاع از سطح دریا، نوع خاک، سازگاری محصول با محیط و کاهش استفاده از سموم و کود‌های شیمیایی، منجر به تولید انجیر با کیفیت بالا در بیشتر انجیرستان های شهرستان شده است.

صالحی تصریح کرد: متوسط تولید انجیر در هر هکتار یک تن محصول خشک است.

او مهمترین ارقام انجیر شهرستان را واریته‌های سبز، سیاه، شاه انجیر و متی معرفی نمود و ادامه داد:بیشتر باغ های انجیر این شهرستان در روستا های نوایگان،مروارید، لایزنگان و شکرویه قرار دارند.

مدیر جهاد کشاورزی داراب، اضافه کرد: انجیر داراب به دلیل کیفیت بالا و ارگانیک بودن علاوه بر بازارهای داخلی، به اروپا و کشور‌های حاشیه خلیج فارس نیز صادر می‌شود.

برداشت انجیر

برداشت انجیر2

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد