تداوم تولید و توسعه محصولات گواهی شده، استاندارد و ارگانیک

 

محصول ارگانیک

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب از تداوم تولید و توسعه محصولات گواهی شده، استاندارد و ارگانیک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان داراب، حبیب اله فتحی با بیان اینکه تولید و توسعه محصولات گواهی شده، استاندارد و ارگانیک با دریافت ۲۱ پروانه کاربرد نشان حد مجاز آلاینده ها (استاندارد تشویقی) در محصولات کشاورزی (خیار گلخانه‌ای، گوجه فرنگی گلخانه‌ای، فلفل دلمه‌ای رنگی گلخانه‌ای، پرتقال، نارنگی، انار، گل محمدی، انگور، نعناع، ترخون، آویشن، مرزنجوش و زعفران)، ۵ گواهی ارگانیک (گل محمدی، انگور، بادام و انجیر)، یک گواهی GAP (عملیات خوب کشاورزی) برای خیار گلخانه‌ای و اخذ نمونه برتر ملی محصولات باغی و گلخانه‌ای گواهی شده و استاندارد (مهدی دادگر) ادامه دارد افزود، تعداد ۳۴ پروانه تایید صلاحیت مدیران کنترل کیفیت در شهرستان داراب صادر شده است.

 

محصول خیار سالم

معاون سازمان با اشاره به اینکه کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی به عنوان برآیندی از کیفیت خاک، آب، نهاده‌ها، عملیات زراعی مناسب و مدیریت صحیح و علمی قابل دستیابی می باشد عنوان کرد: این مهم می‌تواند با تولید محصولات گواهی شده محقق شود .

به گفته وی: شهرستان داراب با توجه به وسعت اراضی حاصلخیز و شرایط مطلوب و متنوع از جایگاه ویژه‌ای در استان فارس و کشور برخوردار می‌باشد، به نحوی که در حال حاضر به عنوان یکی از قطب‌های مهم کشاورزی کشور مطرح است.

فتحی گفت: نظارت بر تولید ۳۶۵۲ تن محصول سالم و ۱۷۵۰ تن محصول ارگانیک (در مجموع ۵۴۰۲ تن محصول سالم و ارگانیک) در محصولات زراعی، باغی و گلخانه‌ای از فعالیت‌های این حوزه می‌باشد.

 

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد