آغاز گرده افشانی انجیر در باغات انجیر شهرستان داراب
مدیر جهاد کشاورزی داراب از گرده افشانی درختان انجیر در این شهرستان، در سطحی بالغ بر 5500 هکتار خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان داراب، حبیب اله فتحی با بیان اینکه عمده ارقام این محصول را سبز استهبان و شاه انجیری نام برد، افزود: گرده افشانی درختان انجیر از اوایل خردادماه آغاز شده و تا اواخر تیرماه ادامه دارد.
به گفته وی؛ سطح زیر کشت باغات انجیر شهرستان داراب بالغ بر 5500 هکتار است که 3800 هکتار آن مثمر و 1700 هکتار آن غیرمثمر است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه گرده افشانی اصولی و با کیفیت، نقش اساسی در کیفیت محصول نهایی دارد، اظهار کرد: بخشی از بر انجیر مورد نیاز باغداران شهرستان داراب از انجیرستان های استهبان و بخشی از باغ های محلی تهیه می شود.
فتحی ادامه داد: محصول بر انجیر که جهت گرده افشانی باغات انجیر استفاده می شود موجب بارور شدن محصول درختان انجیر و تکمیل فرایند رشد و نمو محصول نهایی آن میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب خاطرنشان کرد: استفاده نکردن از کود شیمیایی و استفاده کم از سموم کشاورزی در شرایط دیم باعث شده انجیر تولیدی شهرستان داراب، به لحاظ طعم و کیفیت در دنیا بی نظیر باشد.
نظر خود را اضافه کنید.