در جهت ترویج تغییر الگوی کشت شهرستان
برگزاری کارگاه آموزشی هرس انگور در شهرستان داراب
با توجه به سطح زیر کشت انگور شهرستان و تعداد بهره بردار شاغل به این امر کارگاه آموزشی پیرامون هرس و تغذیه انگور در دو منطقه داراب برگزار گردید.
در این کارگاههای آموزشی محقق معاونت تحقیقات کشاورزی فارس – داراب با اشاره به اینکه انگور از گیاهان بسیار کم توقع می باشد اظهار داشتند اگر عملیات داشت شامل تغذیه، آبیاری به موقع و مناسب، پیشگیری از آفات و بیماریها و هرس به نحو صحیح و فنی صورت گیرد درآمد مطلوبی عاید باغدار خواهد گردید و از این لحاظ انگور کاملآ اقتصادی است.
فردین نژاد امر هرس را کاملآ تخصصی که نیاز به مهارت دارد عنوان که از زمان کاشت نهال شروع و بسته به رقم و نوع سیستم هرس تا سه سال اول بوته های انگور فرم مناسب خود را پیدا می کنند.
وی اظهار داشتند بعد از هرس فرم ، هر سال دو نوع هرس بهره برداری شامل هرس سبز و خشک بر روی انگور باید انجام شود وی با اشاره به اینکه زمان این دو نوع هرس مهم است اهم ارقام انگور داراب را یاقوتی و نوع هرس آنها را پاچراغی معرفی کردند. در این نوع هرس ارتفاع بوته از سطح زمین حداقل 50 سانتی متر و حداکثر 150 سانتی متر می باشد که روی تنه اصلی بعد از 3 تا 4 سال، چهار بازو تشکیل می شود و روی این بازوها شاخه های یکساله و میوه تشکیل می گردد.
در این کارگاه آموزشی باغداران منطقه به نحوه عملی هرس انگور آشنا و بهره برداران عملیات هرس را شخصآ انجام دادند.
نظر خود را اضافه کنید.